Ervaring van de klant zelf…

Maya kwam op de leeftijd van 16 maanden bij ons wonen. Een Duitse Dog teef herplaatser met een rugzak, onder andere uitvallen aan de lijn, onzeker gedrag en snel gestrest door overprikkeling. Aan de lijn uitvallen naar alles en iedereen, auto’s, brommers, fietsers, vrachtwagens, mensen met of zonder hond. Als ze maar dacht iemand te zien of te horen, dan staat ze op 2 poten, ook al was dat 250 meter verder in de straat. Hier zijn we mee aan de slag gegaan door voor haar de juiste begeleiding te zoeken. Uiteindelijk hebben we samen een weg hierin gevonden waardoor ze er na ongeveer 2 jaar iets beter mee om kon gaan en haar heftigheid op straat iets afnam. Het bleef ons wel opvallen dat ze in die jaren vaak ineens volledig terug viel in haar oude gedrag, dit gebeurde steeds vaker, terwijl we hier geen aanleiding toe vonden als oorzaak. We wilden haar zo graag een ‘stressvrij’ leven bieden maar hoe was de vraag? Want na 2 jaar begeleiden liepen we vast.

Uiteindelijk zijn we bij Marieke terecht gekomen, die heeft ons Maya uitgemeten door middel van bioresonantie. Hieruit kwam naar voren dat ze baat zou hebben bij verschillende Bach bloesems. Marieke heeft ons duidelijk uitgelegd welke en waarvoor ze stonden en dit sloot naadloos aan bij ons Maya’s gedrag. Kort nadat we begonnen met de Bach bloesem op maat zagen we al verbetering in kleine dingen. Het ging elke week beter, maar na een paar weken merkte we een terugval. Ik heb toen meteen contact gezocht met Marieke, die legde me uit dat dit een teken is dat in de samenstelling iets zit wat zijn werk gedaan heeft en nu niet meer nodig is. Toen hebben we haar opnieuw laten uitmeten en zijn begonnen met een nieuwe mix. We wisten nu precies door haar gedrag wanneer de druppels hun werk gedaan hadden en ze een andere samenstelling nodig had.
Na 4 Bach bloesems op maat was ze een hele andere dog. Niet meer uren blaffen als wij van huis zijn, heerlijk kunnen spelen zonder in de stress te schieten enz. Het uitvallen aan de lijn is zo ontzettend veel verbeterd. Ze heeft geestelijk rust gevonden en dat hadden we zonder Marieke nooit bereikt. Ze is nu zo’n gelukkig en vrij meisje. Het is echt een proces waar je doorheen moet dus geef het zeker de tijd, niet halverwege opgeven want wanneer het lijkt dat je weer terug bij af bent ben je juist op de goede weg.

Marieke is zeer geduldig en ook altijd bereikbaar voor advies, dat hebben we als zeer prettig ervaren. Op momenten dat haar gedrag weer veranderd laten we haar meteen weer uitmeten zodat ze stressvrij door het leven kan blijven gaan.
Sandra Vermeiren-van Nunen

Ervaring delen

Dat vind ik echt super fijn! Stuur een mail naar info@natuurlijkopgelost.nl met jouw ervaring en ik zal deze zo snel mogelijk plaatsen op deze pagina en ook social media.

Scroll naar top